Heini Luotola

HeiniEmme voisi olla ylpeämpiä saadessamme Heinin tiimiimme. Heini tekee vaikutuksen keneen tahansa. Hän omistautuu lajille tavalla, josta monella lajin parissa notkujalla olisi paljon opittavaa. Heini ei ole tottunut luovuttamaan, valittamaan ja kiukuttelemaan kuin ukot. Jos temppu pitää pysyä pystyssä, niin sehän pysytään, ennemmin tai myöhemmin. Heini ei uhoa, hän toimii. Edellisen illan aprikointi, seuraavan päivän myöhästyminen minirampin SM-kisoista ja varma runi johti selkeään voittoon ko. kisoista. Ai niin…Heini on muuten Suomen ensimmäinen nainen, jolla on lautasponssi. Tiiminä legendaarinen STATUM.

Ville Natunen

W1_Wille_Boneless_Muurame_BIG Tsekkaa Hangup 5/2012 Natunen valaa jatkuvasti uutta parkkia Beaver concretesin palveluksessa ympäri Skandinaviaa. Loput ajasta ville skeittaa kuin tuhat demonia ja tekee DIY-spotteja Köpenhaminassa.

Mika Uuksu

uuksu_ofsMika Uuksu ei esittelyjä kaipaa. Hän on suomalainen urheilulegenda siinä missä Paavo Nurmi, Eero Mäntyranta, Siiri “äitee” Rantanen, Lasse Viren, Martti Vainio ja Seppo Hovi. Uuksu kuuluu siihen harvalukuiseen legendojen joukkoon, joiden skeittausta on ihailtu jo 1980 luvulta saakka tähän päivään asti. Uuksuun sopii hyvin vanha viisaus; “ei se koko, vaan se miten sitä käytetään”. Ja Uuksuhan käyttää! Miehen tyyli on edelleenkin epäilyttävän vaivattoman näköistä. Mutta mitä sitä turhia hätäilemään. Jätetään se heiluminen ja hosuminen nuorisolle ja annetaan Uuksun näyttää miten homma vedetään oikein ja tyylillä!

Panu Pihl

panu_wallrideMystinen mestari Panu Pihl. Mies joka oli mies jo silloin kuin jengi aloitteli Turbo II laudoilla. Mies joka lehtiartikkelissa veti wallriden kaverinsa yli, kun me poikaset otimme tukea seinästä, ettei lauta karkaisi alta. Mies joka veteli slap grindeja vauhdilla ja tyylillä jo silloin, kun me muut yritettiin säilyä hengissä ajamalla kurbilta alas…ja mikään ei ole muuttunut. Toisinaan kun jengi fiiliksissä tipauttaa jonkin mielestään mukavahkon manööverin palikalla, niin Panu se pistää saletisti paremmaksi. Ainakin slappaa jengin vaiteliaaksi ja ihailu on sama kuin 25-vuotta sitten. Panu on KINGI! Skeittauksen iki-jaguaari, joka ei suostu pysähtymään…eikä perääntymään.

Juho Liesmäki

DSC2150_FrontsideAirTransfer_JuhoLiesmäkiOtetaanpas kaari…ihan sama mikä kaari. Ja otetaan Juho Liesmäki! Kohta on monttu auki ja suu täynnä kärpäsiä! Juhon skeittaus ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Ilmaa, tyyliä, taitoa ja…Lopetetaan lässytys! Teot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Juho on nyt Statumilla!      

Miika “Skabba” Pietikäinen

Skabba Tämä kaveri antaa skeittauksen puhua puolestaan, eikä hätkähdä raffimpaa asfalttia tai vähän huonoa ländiä. Vauhti se virheet korjaa, niinkuin on kuultu yhden jos toisenkin suusta, mutta Skabba tarkoittaa sitä. Ja se on hyvä se.