Old School Department 10 vuotta

Helsinkiläinen kokeneempien skatehunksien kollektiivi täyttää 10 vuotta. Täysmittaisia videoita porukalta on herunut melkein joka vuosi. Tässä kooste Statumin team rider Juho Liesmäen OSD-edesottamuksista. Tämäkin video on Jani Sotalan käsialaa.

SM 2016 Cubessa

Gallery

This gallery contains 6 photos.

Mika Löfgren oli Turussa ampumassa kuvia mm. Heinistä ja Ugista SM-skeittitalkoista. Aksu ampui itseään jalkaan varmuuden vuoksi jo perjantain pool jameissa. Heini nappasi vaihteeksi kakkossijan naisten sarjassa samoin kuin Ugi oikeiden miesten sarjassa. Käykääpähän katsomassa koko Mika Löfgrenin kuvakavalkaadi Facessa. Samalla … Continue reading

Mature hammers! Mikko ‘Rajis’ Rajakangas

MikkoRajakangas_F94I9997

Ensi vuonna juhlavia nelikymppisiä viettävä 30 vuotta skeitaanut #statummaturegun Mikko ‘Rajis’ Rajakangas näyttää että pipokeleilläkään ei ruuti kastu.

Rajis on skate every fucking day tyyppinen ratkaisu ja sillon kun Rajis ei skeittaa se paukuttaa kannuja Mad Tolerance punkkikokoonpanossa.

Rajis on skeittauksen lisäksi ollut organisaattorina 7 kertaa “King Of Rovanimi” ja 3 kertaa “King of Oulu”-tapahtumissa

Kuvassa muhkea gäppi flippi Oulun Rotuaarilla Harri Tarvaisen kuvaamana. @harritarvainen

@statumskateboards Instagrammissa

Instassa on roimasti jäätävää ja vähän lunkimpaa matskua tägillä #statumskateboards. Käyhän smyygimässä ja paina sitä “seuraa”-napulaa. Samalla voit laittaa omaa pätkää tai kuvaa eetteriin, kun halua vähän fiilistellä Statumia. Vinkkinä vähän seurattavia tilejä: @ak.5u @jaakkosaavalainen @rymy.eetu

TBClipS #statumskateboards 📹: @erajorma_official

A video posted by Akseli "AKSU" Suikkari (@ak.su66) on

Ville Natunen Köpiksessä.

Ville lähti syksyllä Köpikseen jatkamaan skeittikautta ja tekemään betonihommia skeittiparkkien rakentamisen merkeissä. Talvi se on sielläkin, mutta pikkasen leudompi. Kööpenhaminasta löytyy kovan tason poolin vetäjiä ja DIY-kulttuuri kukoistaa. Hullet DIY-pooli on parin kilsan päässä Fälledparkenin puistosta. Poolin syvässä päässä on reilusti verttiä ja matalassa päässä kaksi erilaista kuppia. Erittäin kuumottava, mutta hyvin rakennettu pooli. Kannattaa käydä kokeilemassa jos Köpikseen päätyy skeittilomalle!

Nii? Kiinnostaa! mistä näitä kamoja saa?!?!?

Statumin dekkejä löytyy hyllystä vai tiukimmin ajan hermoilla olevista skeittikaupoista: Beyond, Jyväskylä

Switchstance, Kuopio

Lamina, Helsinki

Real Deal, Oulu

T-paitaa, pipoa ja lippistä voi tilata suoraan leijonan suusta. Nyt myös rentoja suoria naisten paitoja kokoa S, M, L ja lasten paitoja 104-152cm. Nakkaa meiliä. Osoite sivun alareunassa. Kaikki paidat vastuullisesti tuotettua ‘heavy weight’ puuvillaa.