STAM1NA X STATUM

Stam1na ja Statum skateboards ylpeänä esittää: “Metal edition” –skeittidekki!

Erikoissheipattua, numeroitua ja koko Stam1na -yhtyeen signeeraamaa “Metal-edition” dekkiä on valmistettu ainoastaan 100 kpl. Saatavissa vain Levykauppa ÄX:n ja Beyondin ennakkomyynnistä niin kauan kuin lautoja riittää. Tilaa omasi NYT!

-> https://www.levykauppax.fi/…/sta…/stam1na_skate_deck/636742/

-> 
https://www.beyondstore.fi/…/15829/stam1na-x-statum-ennakko…

Dekki on valmistettu parhaista materiaaleista Statum skateboardsin toimesta. Statum on Suomen perinteikkäin toimija skeittiskenessä. Dekin grafiikat on tehnyt Ville Angervuori. Laudan leveys 9″.

Haluamme laittaa hyvän kiertämään ja tukea nuorten hyvinvointia. Stam1na ja Statum ohjaa osan lautojen tuotoista nuorisotyöhön. Pyrkimyksenä parantaa Lemin kunnan skeittiolosuhteita.

#stam1naxstatum @Stam1na_official @statumskateboards @levykauppax @beyondstorefi @fullsteammgmt

2017 Statum artist series Eija Kapanen

Yle teki hienon jutun meidän 2017 artistivieraasta. Statumin dekit ovatkin Eijan koskaan ikinä ensimmäiset julkaistut taiteet. Olemme niin ylpeitä, että saamme tuoda uusia ja erilaisia lahjakkuuksia päivänvaloon. Eijalle dekin julkaisu ja itse julkkarijuhlat oli elämää suurempi kokemus, mikä aitoudessaan kosketti kaikkia paikalla olleita.

Klikkaa linkkiä nähdäksesi koko tarina:  https://yle.fi/uutiset/3-9949634

Photo: Antti Lehtinen

Hesakup 2017

Statumin pojat ja työt oli tälläkin kertaa (tietenkin) mukana Hesakupissa. Pääpainona heskupissa on hauskanpidon lisäksi ennalta annetut haasteet Thrasherin King Of The Roadin tyyliin. Tässäpä Statumin pläjäys aiheesta:

@statumskateboards Instagrammissa

Instassa on roimasti jäätävää ja vähän lunkimpaa matskua tägillä #statumskateboards. Käyhän smyygimässä ja paina sitä “seuraa”-napulaa. Samalla voit laittaa omaa pätkää tai kuvaa eetteriin, kun halua vähän fiilistellä Statumia. Vinkkinä vähän seurattavia tilejä: @verinaarmuveetu @hlutola @jaakkosaavalainen @rrrrymy @hailyrjana @lexsask8

Ville Natunen Köpiksessä.

Ville lähti syksyllä Köpikseen jatkamaan skeittikautta ja tekemään betonihommia skeittiparkkien rakentamisen merkeissä. Talvi se on sielläkin, mutta pikkasen leudompi. Kööpenhaminasta löytyy kovan tason poolin vetäjiä ja DIY-kulttuuri kukoistaa. Hullet DIY-pooli on parin kilsan päässä Fälledparkenin puistosta. Poolin syvässä päässä on reilusti verttiä ja matalassa päässä kaksi erilaista kuppia. Erittäin kuumottava, mutta hyvin rakennettu pooli. Kannattaa käydä kokeilemassa jos Köpikseen päätyy skeittilomalle!

Juuret löydetty

Särö universumissa on vihdoin korjattu. Statum on tullut takaisin. Luulit tietäväsi kaiken Suomi-skedeskenestä – luule uudestaan.

Miika

Saammeko esitellä Statum flowrider Skabba, joka myös on mukana Helsinki Cupissa viikonloppuna.